woensdag 5 september 2012

Pure Citrus Products


Nu ik begonnen ben met een opleiding schoonheidsspecialiste, begin ik steeds meer op mijn uiterlijk te letten. Ik moet er namelijk ALTIJD tip top uitzien. Verzorgd, schoon, representatief. Daarom besloot ik om wat producten te kopen waardoor mijn haar er wat gezonder uit ging zien. Ik heb nog twee andere producten gekocht, maar die review ik een andere keer. Ik kocht een leave-in conditioner en een glossing spray, om mijn haar lekker glanzend en gezond te maken!


Aller eerst de leave-in conditioner. Ik heb nog nooit zo'n soort conditioner gebruikt, dus ik was wel benieuwd. Er zit 100% citrusextract in, en dat ruik je! Als je niet van citrus houdt kan je beter een ander product kopen. Ik vind het zelf heerlijk ruiken, lekker fris! Deze conditioner gebruik ik als ik net uit de douche kom. Eerst was ik mijn haar met shampoo, conditioner en 1x in de week gebruik ik ook een maskertje. Na elke wasbeurt maak ik mijn haar handdoek droog en dan spuit ik mijn haar in met deze leave-in conditioner. Het maakt mijn haar lekker zacht en glanzend, echt een heerlijk product! Dit product is te koop via de webshop BoozyShop voor €4,99


En dan de glossing spray! Ook al zo'n fijn product. Dit spuit ik meestal in mijn haar nadat ik het heb gestijld met mijn stijltang, of iniedergeval als ik mijn haar in vorm gebracht heb. Mijn haar gaat er lekker fris van ruiken en het krijgt ook een mooie glans. Dit product is ook te koop via BoozyShop voor €5,99.

Wat voor producten gebruik jij om je haar een extra boost te geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten